Heb je ideeën of suggesties dan horen wij dat graag, want wij zijn er voor jou! Klik hier!


 

Handleiding tappers

Aankomst:

  • Alle lichten aan doen (ook het buitenlicht)
  • Viltjes op de bar leggen
  • Stekkerdoos aan doen en vervolgens de computer opstarten
  • Kas tellen en invullen op de barstaat. Dit vul je in bij de beginstand.
  • Het geld in de kas doen.
  • Tap aansluiten.
  • Koelkast controleren of hij vol zit. Zo niet, koelkast bijvullen.

 

Afsluiten:

  • Tap afsluiten. Je zet de tap op het water. Het bier wat er nog in zit, tap je eruit. Dit zijn ongeveer nog 4 a 5 biertjes.
  • Schoonmaken:  
  • Alle glazen spoelen
  • Asbakken legen en afspoelen
  • Bar schoonmaken, zodat deze niet plakt
  • Bezem door de WBO heen


Je zorg er voor dat je de WBO knap achter laat!!

  • Koelkast eventueel bijvullen
  • Muziek uit doen. Je sluit de computer af en doet de stekkerdoos uit.
  • Kas tellen. Je vult hierbij de barstaat in, nu bij eindstand.
  • Alle lichten uit doen (dus ook het buitenlicht)
  • Alarm erop zetten

De tapper brengt uiterlijk zaterdag de kas terug bij Milou.

(Wanneer er hier nog vragen over zijn bel dan Maarten, John of Ruud)


Copyright © 2007 - 2008 JV WBO De Bayes